info@nacmassagepraktijk.nl  |  06 – 87 92 39 03

Volg ons op:-

Hotstone massage

Een massage behandeling in de praktijk van New Age Care is misschien wel het meest ontspannende en rustgevende moment dat u kunt ervaren.
Zowel geestelijk als lichamelijk zult u zich na een massage een ander mens voelen.

Laat na een stressvolle periode alle spanningen weg masseren door een ervaren massage therapeut.

Nog ontspannender dan een gewone massage is een hotstone massage. Deze massage is gebaseerd op een oude Chinese techniek en is de perfecte behandeling om te ontstressen, te ontspannen en te relaxen.

Bij deze behandeling worden voorafgaand aan de behandeling lavastenen verhit tot ongeveer 125-135 graden. Eerst wordt het lichaam opgewarmd met behulp van traditionele Zweedse massage technieken, waarna de stenen als verlengstuk van mijn handen worden gebruikt om uw spieren te masseren.
Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen. Het voelt dan alsof warme handen nog overal energieën door blijven geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring.

Een afspraak maken voor een hotstone massage? Behandelingen bij u thuis, op uw werkplek of in mijn behandelruimte in Enschede-Zuid.

Afspraak maken