info@nacmassagepraktijk.nl  |  06 – 87 92 39 03

Volg ons op:-

Indiaanse hoofdmassage

De indiaanse hoofdmassage is een onderdeel van de Ayurvedische massage. De Ayurvedische massage is één van de indiaanse hoofdmassagebehandelingsmethoden binnen het natuurgeneeskundig gezondheidssysteem Ayurveda.

Ayurveda wordt gezien als het oudste geneeskundige gezondheidssysteem dat zo’n zesduizend jaar geleden op schrift is gesteld. Het is een holistisch systeem dat zijn oorsprong kent in India en Pakistan en betekent: Kennis (veda) van het leven (ayur).
De Ayurvedische massage is oorspronkelijk bedoeld voor gezonde mensen en is daarmee onderdeel van een preventieve geneeskunde.

De ayurvedische massage is over het algemeen een zachte massage waarbij de druk afgestemd is op de fysieke structuur van de cliënt en heeft door de behandeling van de energiekanalen, de nadi’s en de energiepunten, de marma’s een energetisch aspect.

De Ayurvedische massage

  • Verbetert de weerstand en activeert het lymfstelsel en de bloedsomloop
  • Bestrijdt stress, vermoeidheid en slaaploosheid
  • Draagt bij aan lichaamsbewustwording en verlichting van spierspanning
  • Helpt bij klachten en vermindering van o.a. rugpijn, nekklachten, rsi, whiplash, reuma, stress, burn-out, spijsverteringsklachten en hoofdpijn.

De Ayurvedische massage is geschikt voor iedereen, gezond of ziek, jong en oud.

Zo’n heerlijke ontspannende hoofdmassage ervaren? Behandelingen bij u thuis, op uw werkplek of in mijn behandelruimte in Enschede-Zuid.

Afspraak maken